Speltakken

Dolfijnen

De Dolfijnen is de groep voor onze jongste jongens en meisjes, van 5 t/m 11 jaar oud. We kanoën door Zevenbergen heen met Canadese Kano’s en gaan zeilen met optimistjes. Als het slecht weer is, gaan ze activiteiten doen in ’t Fort. Het enthousiaste leidingteam bedenkt regelmatig activiteiten die creativiteit en samenwerken stimuleren.

Zeeverkenners

De Zeeverkenners is een gezellige groep van jongens en meiden tussen de 11 en 17 jaar bij de MHG. In de zomer zeilen ze elke zaterdag in lelievletjes op het Hollands Diep. In de winter onderhouden ze de boten, en zorgen ze dat deze weer vaarklaar zijn voor het zomerseizoen.

Loodsen

De Loodsen is de gezelligste groep voor jongvolwassenen vanaf 17 jaar. In de zomer zeilen ze elke zaterdag in de Sloep op het Hollands Diep. In de winter onderhouden ze de sloep, en zorgen ze dat deze weer vaarklaar zijn voor het zomerseizoen. Verder zijn ze vaak in hun eigen bar te vinden, waar ze regelmatig een drankje doen.

Afterloodsen

De Afterloodsen is een groep oud-leden die de MHG blijven steunen door een kleine jaarlijkse bijdrage en een aantal keren per jaar activiteiten met elkaar blijven doen, zoals bijvoorbeeld varen met de MS Hendrika, een reünie in de Loodsenbar of met elkaar uit eten.