Rabo Clubsupport

Er kan weer op ons gestemd worden via de Rabo Clubactie! Breng je stem uit voor 20 september 2023!

https://www.rabo-clubsupport.nl/west-brabant-noord/stemmen?zoekterm=mhg

https://www.rabo-clubsupport.nl/west-brabant-noord/stemmen/details/334598-stichting-tot-behartiging-der-belangen-van-de-matthijs-heldt-groep-te-zevenbergen

Natuur & Milieu, Samenleving

De Matthijs Heldt Groep, opgericht in 1961,is een waterscoutinggroep waar leden vanaf 4,5 jaar een keer in de week een avontuurlijk programma beleven. De groep is opgedeeld in verschillende speltakken. De kinderen vanaf 11 jaar zeilen iedere zaterdag op het Hollandsch diep. En de leden jonger van 10 en jonger draaien op vrijdagavond groep op het Fort te Zevenbergen.

Ons doel

Niet de core business van de club en de website moet dan ook worden uitbesteed aan een externe organisatie om altijd up-to-date te blijven. Dit jaar willen wij dit vernieuwen zodat de website ook aansluit bij de hernieuwde ambities van de club. Nieuwe leden doen met name voor onderzoek online en de website is daardoor hard aan vernieuwing toe.

Vorig jaar

Naast ons clubhuis in Moerdijk is een nieuwe waterinlaat gebouwd zodat bij laag water in het Hollandsch Diep zoet water verpompt kan worden naar rivier de Roode Vaart. Via dit inlaatkanaal kan er meer dan 3,5 duizend liter per seconde uit het Hollandsch Diep naar de Roode Vaart Noord worden ingelaten. Hierdoor onstaan er enorme stromingen waardoor de vereniging nieuwe haven boxen heeft moeten bouwen om de vloot te beschermen. Hier kan de vereniging wel wat financiele steun gebruiken.