Nieuwe website live!

Op 12 oktober 2023 is de volledig vernieuwde MHG-website gelanceerd! De nieuwe website bevat vernieuwde informatie, een totaal nieuw design en veel pagina’s met leuke feitjes en weetjes.

Door de jaren heen is de website door omstandigheden vaak veranderd. De oude website, die al sinds 2017 online is, bevatte niet meer de juiste informatie en zag er over het algemeen verouderd uit. De heren van Team Administratie hebben deze site grondig onder handen genomen en ze hebben een totaal nieuw, modern uiterlijk aan de site gegeven, met nieuwe informatie, maar vooral ook belangrijke pagina’s die eerst vermist waren. De nieuwe website bevat onder andere nieuws updates, krantenartikelen, informatie over de speltakken, een inschrijfformulier, alle regels van de vereniging en opkomende evenementen.

De nieuwe site is alleen nog niet helemaal klaar. Sommige pagina’s worden nog flink verbouwd, dus let vooral op de waarschuwing die op je scherm verschijnt.

De nieuwe site krijgt in de toekomst een leden portaal voor het bijhouden van persoonlijke informatie, insignes die gehaald zijn, lesmateriaal en ga zo maar verder. Houd dus een oogje in het zeil voor updates.

Om de website door de jaren heen te zien laten we hier een linkje achter naar de Wayback Machine, waar je dus wat nostalgie kan ophalen.
https://web.archive.org/web/20231001000000*/waterscoutingmhg.nl

Zijn er nog suggesties, opmerkingen of andere berichten? Mail deze dan naar administratie@waterscoutingmhg.nl.