Havendagen 2023

ZEVENBERGEN – Drie dagen feest in Zevenbergen met veel artiesten, die konden rekenen op ook veel jong publiek. Langs de haven een gezellige braderie en tal van verenigingen, die present waren om aandacht te vragen voor hun activiteiten. De EHBO, De Lobbelaer, De Kinderboerderij, Kiwanis Moerdijk, Balletschool Tamara, Koevoet Dance Department en natuurlijk de MHG!

Op de vlonder voor Proost was het de hele dag gezellig druk. Veel mensen kwamen kanoën, zwemmen en afkoelen in de haven. Onze kinderen zijn met de kano race van Kiwanis & Meer Moerdijk nog in de prijzen gevallen!

Ondanks de hitte, gaven de vele grote parasols enige schaduw. Wat een hitte, maar vorig jaar was er weer heel veel regen. Het is ook nooit goed, maar bier en water losten veel op.

Zondag een geweldige show van Koevoet Dance Department, waar alle leeftijden een demonstratie gaven van hun prestaties Een wervelende show en na afloop met z’n allen op de foto bij de brug over de haven. In de haven, werd een kano wedstrijd gehouden en werd er veel spontaan in het koele water gesprongen. Dat is pas een havenfeest.

Het Horecaplein was alle dagen bomvol met de vele optredens, zoals de top 100 Rock & Lol van de Kiskes & Friends. Wat een heerlijke Havendagen! 

Bron: Internetbode via Tom Rietveld (bewerkt). https://www.internetbode.nl/moerdijk/397855/zevenberge-havendagen-opnieuw-een-succes-