Winterweekend Zeeverkenners

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Met winterweekend gaan de Zeeverkenners meestal activiteiten doen, wat vertellen nog niet!

Winterweekend Loodsen

Ook de Loodsen gaan op Winterweekend, de locatie en activiteit zijn nog een verassing!

Leidinguitje 2024

Ook buiten scouting vinden we het leuk om met elkaar dingen te doen, vandaar dat we ook voor onszelf graag een activiteit regelen!

Vletten te water laten

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Na een hele winter hard geklust te hebben is het eindelijk weer tijd om de boten te water te laten.

Theorie examen CWO KB II

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Het is weer tijd om alle vergaarde kennis van het afgelopen jaar te toetsen op theoretisch vlak. Succes allemaal!

Openingsweekend Zeeverkenners

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Nu de boten alweer een tijdje in het water liggen, is het tijd om het vaarseizoen officieel te openen! We zullen dit weekend op kamp gaan met de ms Hendrika & de vletten.

De MHG Open Dag

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Wil jij leren varen en deel uitmaken van een gezellige groep? Ben je tussen de 5 of 17 jaar oud en lijkt het je leuk om een keer bij de waterscouting te komen kijken? Kom dan op 15 juni naar onze Open Dag! Aanmelden via zeeverkenners@waterscoutingmhg.nl Je bent welkom tussen 13:00 en 17:00 bij Sluisweg […]

De Matthijs Heldt Groep Barbecue

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Na het ongelofelijke succes van vorig jaar, organiseren we de BBQ gewoon nog een keer! Het thema maken we binnenkort bekend!

Schoonschipdag Zomer Editie – Ochtendploeg

de Veste Sluisweg 4, Moerdijk, Nederland

Na het grote succes van de schoonschipdag vorig jaar is hij dit jaar weer terug, dit keer met een ochtend- en middagploeg!

Schoonschipdag Zomer Editie – Middagploeg